Dag Lieve ...

Display
Dag Lieve
10 augustus 2018
Tafeldisplay
18 oktober 2018
Show all

Prijs per stuk: 39,95 29,95

Display voor Dag Lieve… herinneringsalbum

Het kan lastig zijn om de verschillende facetten van uw dienstverlening goed zichtbaar te maken. Om u hierbij te helpen, vindt u bij Zorgna o.a. de boekendisplay voor Dag Lieve…

Display herinneringsalbums
Met de display en tafeldisplay presenteert u Dag Lieve… op sympathieke en persoonlijke wijze aan uw klanten. De display laat zien dat u aandacht heeft voor verliesverwerking van kinderen. Dankzij de ingetogen vormgeving past de display op alle mogelijke plaatsen.

Inzet en gebruik
De Dag Lieve… display past in iedere uitvaartwinkel, spreekruimte en uitvaartcentrum. Ook zijn de displays inzetbaar bij presentaties, open dagen en beurzen. De display is een vriendelijke eyecatcher die voor ontspanning zorgt in ruimtes, die vaak een serieuze en beladen sfeer hebben. De display kan ook een goede aanleiding zijn om meer te vertellen over uw zorg en ondersteuning aan kinderen.

Levering, materiaal en kosten
De displays zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en hebben meerdere behandelingen ondergaan om de opdruk en het hout te verduurzamen. De display wordt geleverd in een stevige, platte doos. U zet de display binnen enkele minuten eenvoudig zelf in elkaar. De display kost € 39,95.

Herinneringsalbum Dag Lieve…
Dag Lieve… is een prachtig geïllustreerd, toegankelijk herinneringsboek voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met dit boek creëren zij een tastbare herinnering aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare.

Lees meer over Dag Lieve…