Zelfklevende insteekhoesjes

voor visitekaartjes en brieven
Handige downloads
28 juni 2019
Stevige verzendenveloppen
28 juni 2019
Show all

Zelfklevende insteekhoesjes voor visitekaartjes en brieven

Funer levert producten waarmee u uw dienstverlening op eigen wijze kunt uitbreiden en verlengen. Om deze reden leveren we ook zelfklevende insteekhoesjes voor visitekaartjes en brieven. Handig om een persoonlijk karakter te geven aan uw dienstverlening na de uitvaart.

Voorbeelden van gebruik
De insteekhoesjes zijn onder meer handig als u een eigen nazorgmedewerker heeft. Door zijn of haar visitekaartje in de uitgave Verlies te plakken, blijft uw nazorgmedewerker altijd het logische aanspreekpunt.

Veel uitvaartorganisaties kiezen ervoor om na de uitvaart de factuur toe te sturen samen met de uitgave Verlies. Anderen doen dit met een mooie begeleidende brief (voorbeeldbrief). In deze gevallen kan de factuur of de brief voorin de uitgave worden gestoken met een grote zelfklevende driehoekige insteekhoes. Uw brief zal hierdoor ook minder snel worden weggegooid.

Hoe te gebruiken?
Door het insteekhoesje in de binnenzijde van een uitgave te plakken en uw kaartje en/of brief erin te schuiven, maakt u duidelijk dat u de gever bent. Door uw kaartje en/of brief onderdeel te maken van de uitgave, blijft uw naam langer zichtbaar en is het voor uw klanten duidelijk dat u het aanspreekpunt bent voor eventuele vragen na de uitvaart.