Verlies

Service na de uitvaart en emotionele steun voor nabestaanden
Kinderen helpen bij verlies
10 augustus 2018
Show all

Of wilt u een proefexemplaar aanvragen?

Voor wie is deze uitgave?

Deze uitgave is als een verlengstuk ontwikkelend voor de dienstverlening van een uitvaartorganisatie na de uitvaart. Het is een logisch gevolg op een kwalitatief hoogstaande service rondom de uitvaart. Naast het gebaar van professionaliteit en oog voor de emotionele kant van een uitvaart ondersteunt u daarom met de uitgave ook nabestaanden bij het omgaan met verlies.

Meer over de uitgave ‘Verlies’

Als iemand overlijdt dan heeft elke nabestaande te maken met verlies. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. De uitgave Verlies is er voor iedereen, in alle gevallen. Verlies biedt herkenning, inzicht in gevoelens, emotionele steun en praktische informatie. Het ondersteunt iedereen op weg naar een leven zonder die ander. Als aanvulling bevat het een handige adressenlijst voor doorverwijzing naar boeken, websites en desgewenst hulpverleners en instanties.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Als het past bij uw manier van werken, adviseren wij u de uitgave pas na de uitvaart aan te bieden. De nabestaanden hebben er dan meer aandacht voor en zijn meestal toe aan informatie over omgaan met verlies. U biedt het dan aan op het juiste moment! U kunt dit doen door de uitgave persoonlijk af te geven bij een nabespreking, te laten bezorgen door een nazorgmedewerker of met een brief (of de factuur) op te sturen.