Dag lieve...

Herinneringsboekje voor kinderen 4-11 jaar
Verlies
10 augustus 2018
Dag Lieve (display)
18 oktober 2018
Show all

Of wilt u een proefexemplaar aanvragen?

Voor wie is deze uitgave?

De uitgave kan ingezet worden voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Jonge kinderen kunnen deze samen met hun ouders invullen. Bij oudere kinderen kan de uitvaartverzorger een inschatting maken of de voldoende uitgave passend is bij het betreffende kind.

Over de uitgave ‘Dag Lieve…’

‘’Dag Lieve…’’ is een prachtig geïllustreerd, toegankelijk herinneringsboek voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar. Met het boek kunnen zij een tastbare herinnering creëren aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare.
Kinderen gaan op hun eigen, specifieke manier om met verlies. Ze vinden het fijn om bezig te zijn. Door te schrijven, knippen, plakken en tekenen werken de kinderen aan een blijvende herinnering aan de overleden persoon. Tegelijkertijd zijn zij spelenderwijs en passend bij hun leeftijd bezig met het verlies. Ouders kunnen met hun kind(eren) de mooiste herinneringen in dit boek verwerken en hun gevoelens van verdriet delen. Dit zorgt voor warmte, openheid en samen beleven in een moeilijke periode. ‘’Dag Lieve…’’ is een unieke uitgave. U komt ermee tegemoet aan de behoeften van uw kleinste cliënten.

Advies voor inzet bij uw dienstverlening

Wij adviseren onze klanten om Dag Lieve… kort na een overlijden in te zetten. Kinderen kunnen er dan op hun eigen manier direct mee aan de slag. Het is ook mogelijk om de uitgave op een later moment in te zetten, bijvoorbeeld enkele weken of maanden na de uitvaart.

Kosteloos of betaald
Als u Dag Lieve… kosteloos aanbiedt aan kinderen, wordt dit zeker gewaardeerd. Indien dit niet haalbaar is of als er meerdere exemplaren nodig zijn, adviseren wij een verkoopprijs van € 7,50 tot € 12,50.

Tip: plaats uw sticker of stempel in de uitgave
Dag Lieve… is een belangrijk hulpmiddel om kinderen te ondersteunen na een verlies. Maar het heeft ook veel waarde voor uw onderneming. Een boek vol waardevolle herinneringen aan een overleden (groot)vader, (groot)moeder of andere dierbare, zal lange tijd bewaard blijven en regelmatig getoond aan anderen. Denk aan familieleden, vrienden en op school. Een sticker of stempel van uw bedrijf op of in het boekje, herinnert eenieder aan uw goede zorg en ondersteuning als uitvaartverzorger.