Stevige verzendenveloppen

Enveloppen met uitstraling
Zelfklevende insteekhoesjes
28 juni 2019
In uw huisstijl
28 juni 2019
Show all

Prijs per stuk: 44,00

Stevige verzendenveloppen

Als uitvaartverzorger weet u dat elke detail belangrijk is. U weet dan ook dat u het verschil kunt maken door aandacht te besteden aan ogenschijnlijk kleine dingen. Funer denkt hierin graag met u mee. Bijvoorbeeld als u met zorg een van onze uitgaven wilt opsturen na de uitvaart.

Nabestaanden ondersteunen
U weet als geen ander dat nabestaanden in de dagen voor de uitvaart al snel veel meer informatie ontvangen dan ze aankunnen. Daarom sturen veel uitvaartorganisaties de uitgave Verlies pas na 3 tot 8 weken op. Hiermee ondersteunen ze de nabestaanden enorm en draagt het onverwachte geschenk bij aan een positieve beleving van de dienstverlening. Het versturen van zo’n waardevol geschenk doet u natuurlijk in een passende verzendenvelop.

Enveloppen met uitstraling
Net als u houden we bij Funer van details en kwaliteit. Daarom hebben we een speciale envelop gezocht, waarmee u bijvoorbeeld na de uitvaart de uitgave Verlies kunt opsturen. De envelop is representatief en stevig, zodat uw geschenk onbeschadigd aan zal komen. U kunt de envelop eenvoudig voorzien van uw eigen adresseringsticker.

Kosten
De kwaliteitsenveloppen zijn verpakt in dozen met 100 exemplaren en kosten per doos € 44,-.