Posters

Tafeldisplay
18 oktober 2018
Handige downloads
28 juni 2019
Show all

Posters die uw nazorgverhaal vertellen

Als uitvaartondernemer bent u van grote waarde voor nabestaanden. Toch is het vaak lastig om uw klanten het hele verhaal van uw dienstverlening te vertellen. Daarom helpt Zorgna u graag om het verhaal over uw nazorg te vertellen.

Emotionele ondersteuning, praktische hulp
Als u gebruik maakt van de producten en uitgaven van Zorgna, dan levert u ook hoogwaardige dienstverlening ná de uitvaart. Deze sympathieke dienstverlening is voor veel mensen enorm waardevol. Maar hoe maak je dit kenbaar? Met de door Zorgna ontwikkelde posters is het een stuk eenvoudiger om het gesprek over uw dienstverlening te beginnen en uw verhaal te vertellen.

Aantrekkelijk vormgegeven posters
Met de aantrekkelijk vormgegeven posters maakt u op passende wijze duidelijk dat u oog en aandacht heeft voor de periode ná de uitvaart. Ze maken uw aanvullende en persoonlijke dienstverlening zichtbaar, dragen bij aan een persoonlijke sfeer in elke ruimte en onderstrepen de aandacht voor uw klant.

Hoe te gebruiken?
U kunt de posters naar eigen inzicht gebruiken. Bijvoorbeeld door ze in een etalage of achter het raam van uw uitvaartcentrum te bevestigen. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken om ze in uw uitvaartcentrum, in een bespreekruimte of bij een lezing op te hangen.

Kosten en levering
De posters zijn leverbaar in verschillende formaten, zodat u ze makkelijk kunt afstemmen op uw gebruiksdoel. Neem gerust contact op voor meer informatie.