Tafeldisplay

Dag Lieve (display)
18 oktober 2018
Posters
1 februari 2019
Show all

Prijs per stuk: 14,95

Veelzijdige tafeldisplay

Het kan lastig zijn om de verschillende facetten van uw (nazorg)dienstverlening goed zichtbaar te maken. Om u hierbij te helpen, vindt u bij Zorgna o.a. een tafeldisplay waarmee u zowel de ondersteuning aan volwassen en ouders als aan kinderen zichtbaar kunt maken.

Tafeldisplay
Met de display en tafeldisplay presenteert u Dag Lieve… op sympathieke en persoonlijke wijze aan uw klanten. De display is verkrijgbaar met verschillende posters/beelden. U kunt hierdoor zelf kiezen waar u de aandacht op wilt vestigen; ondersteuning en nazorg aan volwassen, ouders van kinderen en/of kinderen. De keuze is aan u.

Inzet en gebruik
De tafeldisplay past in iedere uitvaartwinkel, spreekruimte en uitvaartcentrum. Ook zijn de displays inzetbaar bij presentaties, open dagen en beurzen. De display is een vriendelijke eyecatcher, die zorgt voor een wat ontspannende sfeer in ruimtes die vaak een serieuze en beladen sfeer hebben. De tafeldisplay kan ook een uitnodiging zijn om wat meer te vertellen over uw zorg en ondersteuning aan uw klant na de uitvaart.

Levering, materiaal en kosten
De displays worden geleverd in een ruime doos met daarin een standaard van een goede kwaliteit plexiglas. De meegeleverde posters kunt u eenvoudig naar eigen inzicht in de standaard aanbrengen. De display kost € 14,95. Wilt u alleen de posters bestellen en niet de display zelf, neem dan even contact met ons op.